دانشگاه صنعتی کرمانشاهمسابقات پل ماکارونی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

مسابقات پل ماکارونی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز دوشنبه مورخ ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، با مدیریت انجمن علمی گروه مهندسی مکانیک و عمران و همچنین همکاری واحد انجمن های علمی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مسابقات پل ماکارونی با هدف شادابی و نشاط در کنار فعالیت علمی با داوری دکتر حشمتی، دکتر جلالی، دکتر شهسوار، دکتر خان محمدی و مهندس مرادی، اعضای هیأت علمی مهندسی مکانیک در دانشکده ی فناوری اطلاعات این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش؛ خانم مهندس پزد، مسئول انجمن های علمی واحد مدیریت فرهنگی دانشگاه، ضمن اشاره به استقبال بی نظیر دانشجویان از برگزاری مسابقات پل ماکارونی، اظهار نمود: با توجه به ضعف دانشجویان در انجام پروژه ها به صورت گروهی، اساسی ترین هدف این مسابقات ترویج و آموزش کارگروهی به دانشجویان و همچنین آشنایی دانشجویان با سازه های فضایی، تحلیل سازه های پل، کار با نرم افزارهایی همچون SAP می باشد.

ایشان تصریح کرد: تیم های شرکت کننده در این مسابقات باید با استفاده از ماکارونی و چسب حرارتی، سازه هایی را طراحی و بسازند که بتوانند، نیرویی چندین برابر وزن خود را تحمل کنند.

در ادامه خانم مهندس پزد یادآور شد: شرکت کنندگان سازه های خود را در دو گرایش راندمانی و هدفمند (سبک و سنگین) ارائه کردند.

گفتنی است؛ متعاقبا طی مراسمی نفرات برتر مسابقات پل ماکارونی اعلام و از آنها تقدیر می شود.

********************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15