دانشگاه صنعتی کرمانشاهمراسم تقدیر از مدال آوران مسابقات قهرمانی کشور و ورزشکاران اعزامی به المپیاد چهاردهم دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز چهارشنبه مورخ ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، مراسم تقدیر از مدال آوران مسابقات قهرمانی کشور و ورزشکاران اعزامی به المپیاد چهاردهم دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با حضور دکتر اختری، ریاست دانشگاه، مهندس قاسمی فر، شهردار منطقه ۳، دکتر موسوی اجاق، عضو شورای شهر، نقدی، معاون اداری ومالی اداره کل حفاظت محیط زیست، دولتشاهی، مدیر روابط عمومی شهرداری، عباسی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه رازی و همچنین آقایان رشیدی، احمدوند و حیدریان از اداره ورزش و جوانان استان در دانشکده ی انرژی این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، در این نشست که با حضور معاون اداری و مالی، مدیر مالی، مدیر اداری و پشتیبانی، مدیر حراست، مدیر روابط عمومی و رئیس دانشکده ی انرژی برگزار شد، حسین پار، مدیر تربیت بدنی این دانشگاه، ضمن خیر مقدم به مهمانان و عرض تبریک به ورزشکاران مدال آور و اعزامی به المپیاد دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین ارائه گزارشی از نتایج کسب شده در این مسابقات، بیان کرد: کسب چنین افتخاراتی امکان پذیر نیست، جز با تلاش و ممارست فراوان و اتحاد و همدلی کامل اعضای تیم، مدیران و مسئولین این دانشگاه، ایشان از حمایت ها و دغدغه های ریاست دانشگاه و هیأت رئیسه در خصوص ورزش دانشجویان سخن گفت و ابراز داشت: بدون شک اگر این حمایت ها نبودند ما امروز شاهد این جایگاه نبودیم.

حسین پاربیان کرد: در سال تحصیلی که گذشت، طبق تقویم اجرایی مسابقات دانشگاه های کشور، توانستیم با اعزام ۱۵ رشته ی ورزشی که با دو و میدانی آغاز و با کشتی به پایان رسید، صاحب ۱۳ گردن آویز رنگانگ شویم.

در ادامه مدیر تربیت بدنی دانشگاه، از درخشش بانوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت و اظهار کرد: تاکنون ما ۵ نفر آقا و ۶ نفر خانم سهمیه ورزشکاران اعزامی به المپیاد داشتیم.

در آخر حسین پار ضمن تبریک مجدد، از سرکار خانم امیری و سرکار خانم محمدی به پاس همراهی و سرپرستی تیم های اعزامی بانوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر و تشکر کرد.

بر مبنای این گزارش، در ادامه دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن خوشامدگویی و تبریک به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین ورزشکاران افتخار آفرین این دانشگاه، عنوان کرد: دانشجویان ورزشکار در حالی موفق به کسب این جایگاه شدند که در حال حاضر حتی یک سالن ورزشی در این دانشگاه وجود ندارد.

ریاست دانشگاه، در این آیین از مسئولین تربیت بدنی استان درخواست کرد با کمک رسانی در جهت ایجاد سالن و امکانات ورزشی مورد نیز ورزشکاران این دانشگاه در این افتخار آفرینی های ورزشی دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه شریک شوند.

در آخر دکتر اختری، ریاست دانشگاه، از ساخت یک سوله ی ورزشی در محوطه ی دانشگاه خبر دارد و اظهار امیدواری کرد؛ این افتخار آفرینی ورزشی در کنار کسب مقاطع تحصیل عالی تر در آینده همچنان ادامه داشته باشد.

در ادامه، دولتشاهی، مدیر روابط عمومی شهرداری استان، ضمن عرض تبریک به افتخار آفرینان ورزشکار فرهیخته ی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، عنوان کرد: در کنار روحیه پهلوانی، روحیه خردمندی ست که جایگاه شما عزیزان را محکم می کند.

دولتشاهی، ضمن اشاره به پایبندی به اصول اخلاق و منش قهرمانی در ورزش، بیان کرد: در شاهنامه فردوسی در کنار پهلوانانی چون اسفندیار، رستم، بیژن، گیو و … کسی شایسته ی پهلوانی می شد که از همه شایسته تر بود. برای ما ایرانیان، پهلوان واقعی کسی است که جوانمردی و خردمندی را با هم داشته باشد.

در آخر دولتشاهی، مدیر روابط عمومی شهرداری استان، با بیان اینکه زمانی که ما وارد عرصه ی دانشگاه می شویم به عنوان فردی متعهد به جامعه، چقدر زیباست که به عنوان یک فرهیخته که دستی در ورزش دارد در آینده، دین خود را به این سرای مردی و مردانگی ادا کنیم. چرا که عقل سالم در بدن سالم است.

گفتنی است، در پایان این مراسم به رسم آیین از فرهیخته گان مدال آور مسابقات قهرمانی کشور و ورزشکاران اعزامی به المپیاد چهاردهم دانشگاه صنعتی کرمانشاه، توسط ریاست دانشگاه و مسئولین استان با اهدای لوحی تقدیر به عمل آمد.

*********************************

1 2 3 4 (2) 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30