دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست هم اندیشی معاونان و مدیران دانشجویی دانشگاه های منطقه 5 کشور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

نشست هم اندیشی معاونان و مدیران دانشجویی دانشگاه های منطقه ۵ کشور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز چهارشنبه مورخ ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، نشست هم اندیشی معاونان و مدیران دانشجویی دانشگاه های منطقه ۵ کشور با حضور دکتر اختری، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مهندس الوند منش، مدیر امور دانشجویی دانشگاه، دکتر عثمان عزیزی، دبیر شورای معاونین و دانشجویی و همچنین معاونین و مدیران دانشگاه های منطقه ۵ کشور با هدف هماهنگی مشترک و حل مسائل و مشکلات حوزه ی امور دانشجویی در اتاق جلسات دانشکده ی انرژی این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست مهندس الوند منش، مدیر امور دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوشامدگویی و ارائه گزارشی از عملکرد حوزه دانشجویی این دانشگاه، بیان کرد: هدف از برگزاری این نشست، تبادل نظر بین اعضاء و هماهنگی جهت بهبود وظایف این حوزه می باشد.

وی یادآور شد: معاونین و مدیران با ارائه گزارشی از عملکرد حوزه ی دانشجویی خود، نقاط قوت و ضعف خود را خواهند دانست.

در ادامه دکتر اختری، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خیر مقدم به معاونین و مدیران، حوزه ی دانشجویی را یکی از سخت ترین و پرمشغله ترین حوزه های دانشگاه برشمرد و اظهار کرد: بدون شک امور دانشجویی مسئولیت زیادی در قبال دانشجو برعهده دارد که باعث شده است این حوزه فشار زیادی را متحمل شود.

ایشان ضمن بیان اینکه در هر دانشگاهی مشکلاتی زیادی وجود دارد که برای دانشجو قابل تصور نیست، عنوان کرد: برگزاری این چنین جلسات هم اندیشی به مدیران کمک می کند در حل مشکلات حوزه خود به تعامل رسیده و درپیشبرد اهداف آموزشی،پژوهشی و صنفی – رفاهی به ساختارها و شاخص های مناسبی دست یابند.

در همین راستا دکتر عثمان عزیزی،  دبیر شورای معاونین و دانشجویی، ضمن ارائه ی گزارشی از عملکرد دانشگاه های منطقه ۵ کشور، ادامه داد: هماهنگی بین معاونین و مدیران بازخورد مثبت و حائز اهمیتی دارد که باعث می شود، شاخص های متمرکز و کارآمدی بدست بیاید.

ایشان از برگزاری جلسه دبیران شورای معاونین و دانشجویی در دانشگاه بو علی همدان با حضور دکتر غلامی ، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد و بیان کرد: بدون شک در این جلسه در خصوص مشکلات خوابگاه های دانشگاه‌های آیت ا… بروجردی و صنعتی کرمانشاه و همچنین تخصیص بودجه به امور دانشجویی دانشگاه های منطقه ۵ کشور بحث و گفتگو خواهد شد.

گفتنی است؛ در پایان این نشست هم اندیشی، معاونین و مدیران امور دانشجویی دانشگاه های منطقه ۵ کشور در خصوص ساختارها، شاخص ها و عملکردهای مناسب حوزه ی دانشجویی به بحث و گفتگو پرداختند.

**********************************