دانشگاه صنعتی کرمانشاهدانشجویان رشته مهندسی راه آهن دانشگاه صنعتی کرمانشاه از شرکت پتروشیمی و راه آهن استان بازدید کردند » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، با مدیریت خانم مهندس شمسی پور، مدیر گروه رشته مهندسی راه آهن دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دانشجویان رشته مهندسی راه آهن این دانشگاه به سرپرستی دکتر نجمی از شرکت پتروشیمی و راه آهن استان بازدید کردند.

بنابراین گزارش؛ خانم مهندس شمسی پور با اعلام این خبر افزود: در این بازدید، دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه ضمن بازدید از قسمت های مختلف شرکت پتروشیمی و آشنایی با مراحل و فرآیندهای تولید درآن،  با نقشه‌های مربوط به سازه‌های ایستگاه، نحوه اجرای پروژه و چگونگی ساخت و ساز ایستگاه راه آهن در استان نیز آشنا شدند.

گفتنی است؛ هدف از این بازدید، آشنا کردن دانشجویان رشته مهندسی راه آهن با فضای کار و ترغیب آنها به ایجاد شغل و انگیزه لازم برای تحصیل در مقاطع بالاتر می باشد.

******************************