دانشگاه صنعتی کرمانشاهمراسم آیین گشایش کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

مراسم آیین گشایش کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صعتی کرمانشاه برگزار شد
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز سه شنبه مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، به همت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صنعتی کرمانشاه، آیین گشایش این کانون با حضور محمد مردانی، معاون رئیس جمعیت هلال احمر و مریم نامدار زنگنه، امور جوانان هلال احمر استان و همچنین مسئولین و دانشجویان دانشگاه در دانشکده ی فناوری اطلاعات این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، محمد مردانی، معاون رئیس جمعیت هلال احمر استان در این آیین گفت: فعالیت های جمعیت هلال احمر در پنج مورد خلاصه می شود که بارزترین آن در امداد و نجات جاده ای، کوهستان، سیلاب، آوار برداری و در حوادث طبیعی نمایان می شود.

ایشان ضمن بیان اینکه جمعیت جوانان هلال احمر با انجام بسیاری از فعالیت های فرهنگی، اداری و آموزشی، در بطن جامعه حضور پیدا می کنند که نقطه عطف آن دانشگاه است، اظهار داشت: جمعیت جوانان هلال احمر کلیه فعالیت های معرفی هلال احمر و آموزش کمک های اولیه، آماده سازی جوانان برای ورود به جمعیت هلال احمر، انجام کارهای عام المنفعه و بشر دوستانه و در نهایت آمادگی لازم برای کمک به مردم در زمان نیاز را در بر می گیرد.

معاون رئیس جمعیت هلال احمر استان ضمن اشاره به کمک های جمعیت هلال احمر استان به مردم زلزله زده سرپل ذهاب، ادامه داد: کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز پس از گذراندن دوره های تخصصی می توانند با تجهیزات لازم در دانشگاه مستقر شود. این کانون می توانند علاوه بر محیط دانشگاه در وقوع چنین حوادثی نظیر زلزله اخیر به جمعیت هلال احمر استان کمک کند.

گفتنی است؛ در پایان مراسم از کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صنعتی کرمانشاه، از طرف جمعیت هلال احمر استان با اهدای لوح تقدیر شد.

*************************