دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست ریاست دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در راستای بررسی مسائل صنفی – رفاهی برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز سه شنبه مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، نشستی با حضور دکتر اختری، ریاست دانشگاه در خصوص بررسی مسائل صنفی – رفاهی اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف تبادل نظر و ارائه نظرات، پیشنهادات و هم اندیشی در اتاق جلسات دانشکده ی انرژی این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست دکتر اختری، ریاست دانشگاه، با این تأکید که پیگیری مسائل صنفی و برگزاری این نشست ها نتایج بهتری در پی خواهد داشت، اظهار کرد: اعضای هیأت علمی دانشگاه با کمک های فکری وعملی خود و همچنین با استفاده از این جلسات می توانند، مشکلات و معضلات صنفی – رفاهی خود را برطرف نمایند.

ریاست دانشگاه، یادآور شد: رسیدگی به مسائل صنفی اعضای هیأت علمی از برنامه های بنیادی دانشگاه می باشد.همانگونه دانشگاه در حال پیشرفت می باشد به همان اندازه در بخش رفاهیات نیز این پیشرفت باید احساس شود.

وی افزود: دانشگاه صنعتی کرمانشاه، علاوه بر اینکه وظیفه خود می داند به شایستگی های دانشگاه بپردازد، وظیفه دارد به این شایستگی ها ارتقای کیفی نیز بدهد.

دکتراختری ضمن مقایسه ی رفاهیات دانشگاه های کشور با دانشگاه صنعتی کرمانشاه، اظهار کرد: اگر دانشگاه نمی تواند بعضی از این رفاهیات را ایجاد کند. باید رفاهیات دیگری را جایگزین آن کند.

گفتنی است؛ در پایان این نشست، اعضای هیأت علمی در خصوص خواسته‌ها، نیازها و مطالبات صنفی – رفاهی خود با ریاست دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

**********************************