دانشگاه صنعتی کرمانشاهاولین دوره مسابقه طراحی صنعتی CAD در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد. » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

اولین دوره مسابقه طراحی صنعتی CAD در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، با مدیریت انجمن علمی مهندسی مکانیک و همکاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، اولین دوره مسابقه طراحی صنعتی CAD با هدف آشنایی بیشتردانشجویان و ارائه ی یک طرح صنعتی با داوری دکتر حشمتی، رئیس دانشکده ی انرژی و عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک و حضور دکتر جلالی، مدیر پژوهشی و عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه در سایت شماره دو دانشکده فناوری اطلاعات این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، دکتر حشمتی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه، اظهار کرد: طراحی به کمک کامپیوتر(CAD) شکلی از طراحی است که افراد به کمک کامپیوترانجام می‌دهند تا ایده‌ها، مدل‌ها و نمونه‌های اولیه (آزمایشگاهی) را ایجاد کنند. CAD در ابتدا با هدف کمک به طراحی و مدل‌سازی فنی توسعه پیدا کرد، اما به طور گسترده‌ای در پهنای قدرت استفاده از CAD مورد استفاده قرار گرفت.

ایشان با بیان اینکه طراحی و مدلسازی فنی می تواند بسیار طاقت فرسا و تخصصی می باشد. عنوان کرد: استفاده از CAD برای طراحی پلان هنوز هم نیاز به تخصص‌های مشابهی دارد، اما اگر از کامپیوتر به جای کاغذ استفاده شود، افراد بازدهی بسیار بالاتری خواهند داشت. آن‌ها همچنین بسیار راحت‌ تر با طرح خود ارتباط برقرار می کنند،

دکتر حشمتی ضمن اشاره به ویژگی های طراحی صنعتی CAD و ایجاد انگیزه در دانشجویان مهندسی مکانیک، بیان کرد: هدف از برگزاری این دوره از مسابقات در وهله ی اول، آشنایی دانشجویان با نرم افزارهای CAD جهت  طراحی سازه‌ها، المان‌های مکانیکی و ترغیب آنها جهت استفاده از کامپیوتر بجای کاغذ در طراحی های مهندسی مکانیک می باشد.

*******************************