دانشگاه صنعتی کرمانشاهجشنواره انتشار سیستم عامل متن باز همراه با کارگاه تخصصی نرم افزار های متن باز در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز شنبه مورخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، با مدیریت گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همکاری دبیرخانه اندروید، جشنواره انتشار سیستم عامل متن باز Ubuntu 18.04 همراه با کارگاه های تخصصی نصب و راه اندازی نرم افزار های متن باز با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان، توسط دانیال بهزادی از فعالان حوزه نرم افزارهای متن باز با حضور دکترخزایی، رئیس دانشکده فناوری اطلاعات، دکتر زرشکی، معاون آموزشی پژوهشی، دکتر جوادیان، مدیر گروه مهندسی کامپیوتر، خانم مهندس محمدی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و همچنین دانشجویان کلیه رشته های تحصیلی دانشگاه در سایت شماره دو دانشکده ی فناوری اطلاعات این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، خانم مهندس محمدی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر در این راستا بیان کرد: نرم افزار متن باز به نرم افزارهایی می‌گویند که افراد می‌توانند در کد منبع آن‌ها تغییر ایجاد کرده یا اشکالات احتمالی آن‌ها را رفع کنند. این یک شیوه توسعه نرم‌افزار است که می‌تواند هم برای نرم افزارهای آزاد و هم برای نرم‌افزارهایی با مالکیت انحصاری و تجاری به کار رود.

درادامه ایشان تصریح کرد: مفاهیم رسمی نرم‌افزار آزاد و نرم‌افزار متن‌باز جنبه‌های دیگری از کاربرد نرم‌افزار و توزیع آن را در برمی‌گیرد که در درک تفاوت های این نوع نرم‌افزار با انواع خصوصی و تجاری‌اش بسیار کمک می‌کند.

گفتنی است؛ خانم مهندس محمدی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر با اعلام این خبر، یادآورشد: هدف از برگزاری این جشنواره و کارگاه های تخصصی نرم افزارهای متن باز، آشنایی دانشجویان با مفهوم نرم افزار متن باز و کاربرد آن از جمله عدم وابستگی به فروشنده، امکان برطرف کردن اشکالات در محل، امکان افزودن امکانات جدید مورد نیاز کاربر، آزادی و نیز کسب درآمد از کار دیگران می‌باشد.

****************************

1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13