دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری نهمین نشست مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه 5 در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

برگزاری نهمین نشست مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه ۵ در دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز سه شنبه مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، نهمین نشست مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه ۵ با حضور دکتر اختری، ریاست، دکترمرادی، معاون اداری و مالی و مصطفی دلگشایی، مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، آقای خورانی، دبیر منطقه و همچنین مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه ۵ کشور در اتاق جلسات دانشکده ی انرژی این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، دکتر اختری، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوشامدگویی و تبریک به مناسبت روز کارگر و روز معلم، اظهار کرد: مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه ها به عنوان قلب تپنده ی یک دانشگاه در زمینه اداری و پشتیبانی، وظایفی در پیشبرد اهداف کلی دانشگاه بر عهده دارند در همین راستا مدیران اداری باید از یک نگاه ویژه و همچنین یک گروه منسجم برخوردار باشند.

دکتر اختری، ضمن بیان نقش و جایگاه مدیران اداری و پشتیبانی در تحقق اهداف و وظایف اصلی دانشگاه ها، از مدیران اداری و پشتیبانی درخواست کرد؛ فقط به جایگاه و وظایف خود فکر نکنند، بلکه خود را بجای مدیران آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و … بگذارند که به صورت متمرکز بتوانند همه جا را پشتیبانی کنند.

ایشان ضمن اشاره به هماهنگی مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه ۵ کشور در پیشبرد اهداف دانشگاه ها، یادآور شد: برگزاری چنین جلساتی باعث می شود، مدیران از نظرات و پیشنهادات یکدیگر باخبر و نقاط ضعف خود را بهتر بشناسند و نظرات خود را از طریق دبیر جلسه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتقال بدهند.

در ادامه آقای خورانی، دبیر منطقه ۵ مدیران اداری و پشتیبانی و رئیس جلسه، ضمن اشاره به نقش و اهمیت مدیریت اداری و پشتیبانی در تحقق رسالت و ماموریت دانشگاه، اظهار کرد: با توجه به اینکه یک کارمند از زمان آغاز به کار خود تا زمان بازنشستگی با مدیران اداری و پشتیبانی در ارتباط می باشد، لذا در همین راستا مدیران باید در زمینه رفاهیات، کارگزینی، کارپردازی و …هماهنگ و منسجم باشند تا بتوانند به پیشبرد اهداف دانشگاه در تمام زمینه ها بویژه کارکنان موثر واقع شوند.

در آخر مدیران اداری و پشتیبانی در تشکیل کارگروه های مختلف مرتبط با امور اداری به بحث و تبادل نظر پرداختند.

*****************************

1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12