دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

برگزاری انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۲۲ فروردین ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با پیگیری و حمایت همه جانبه دکتر اختری، رییس دانشگاه، و همچنین بر اساس آئین نامه شورای صنفی دانشجویان و شیوه نامه اجرایی آن، انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار می گردد.

بنابراین گزارش، دانشجویان واجد شرایط می­توانند در صورت تمایل به عضویت در شورای صنفی دانشجویان دانشگاه، از تاریخ ۹۷/۰۱/۲۰ لغایت ۹۷/۰۱/۲۷ با مراجعه به معاونت دانشجویی و با در دست داشتن مدارک لازم  از جمله تکمیل فرم داوطلبی، اصل کارت دانشجویی و کپی  آن – یک نسخه و کارنامه مورد تأیید آموزش دانشگاه – یک نسخه نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

گفتنی است؛ ثبت نام کنندگان بعد از تأیید صلاحیت، مطابق با آیین نامه‌ی اجرایی به عنوان کاندید معرفی شده و پس از تبلیغات، انتخابات در تاریخ ۲ اردیبهشت ماه از ساعت ۹ صبح الی ۱۷ عصر در سطح دانشگاه و از ساعت ۲۰ الی ۲۲ درسطح خوابگاه ها برگزار خواهد گردید.

بر مبنای این گزارش؛ شرایط عضویت دانشجویان در شورای صنفی، اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی، رعایت شئون دانشجویی و اخلاقی با تأیید مراجع ذیصلاح، رعایت مفاد آیین نامه و شیوه نامه شورای صنفی دانشجویان، گذراندن یک نیمسال تحصیلی، نداشتن حکم قطعی در کمیته انضباطی، دارا بودن حداقل معدل کل ۱۳ برای کارشناسی و ۱۵ برای کارشناسی ارشد، نداشتن مشروطی در نیمسال تحصیلی قبل و یا نداشتن مشروطی دو نیمسال غیر متوالی، مدت باقیمانده از دوران تحصیل بیش از دو ترم، عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل های اسلامی دارای مجوز در موسسه می باشد.

لازم به ذکر است؛ چنانچه در هر واحد حداقل داوطلبان کمتر از تعداد مشخص شده باشد، انتخابات مجدد برگزار خواهد گردید.

********************