دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری دوره های آموزشی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

برگزاری دوره های آموزشی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۲۲ فروردین ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دوره های آموزشی مقدماتی PLS ، شبکه های عصبی دیجیتال و رباتیک در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار می گردد.

بنابراین گزارش، دوره آموزش مقدماتی PLC  توسط گروه مهندسی برق دانشگاه در زمینه های : آشنایی با نرم افزار های تخصصی PLC ، آموزش مقدماتی نرم افزار Step7، برنامه نویسی با استفاده از نرم افزار Step7، انجام پروژه های عملی با استفاده از ست های PLC  با تدریس محمد فقیری و دوره تخصصی شبکه های عصبی دیجیتال توسط گروه مهندسی برق دانشگاه در زمینه های: آشنایی با سیستم بیولوژیک دیجیتال، آموزش روش های مختلف تقریب معادلات عصبی، آموزش تحلیل دینامیکی سیستم های عصبی دیجیتال، پیاده سازی سیستم دیجیتال بر روی FPGA با تدریس سعید حقیری و همچنین دوره آموزشی رباتیک در زمینه های: آموزش میکروکنترلرهای AVR، آشنایی با نرم افزار Codevision، آشنایی با نرم افزار Altium Designer، آشنایی با نرم افزار Proteus، در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار می گردد.

گفتنی است؛ دانشجویان دانشگاه می توانند جهت ثبت نام در دوره های آموزشی مقدماتی PLC ، به آزمایشگاه کنترل خطی دانشگاه و یا آی دی @plc-kut  ، شبکه های عصبی دیجیتال به آزمایشگاه کنترل خطی دانشگاه و یا آی دی @digital-brain-kut و رباتیک به آزمایشگاه کنترل خطی دانشگاه، مراجعه نمایند.

******************