دانشگاه صنعتی کرمانشاهافزایش پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در دوره کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

۲۱ فروردین ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بنی اردلانی، مدیر آموزش دانشگاه صنعتی کرمانشاه، از افزایش پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در دوره کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه خبر داد.

*****************

بنابراین گزارش، دکتر بنی اردلانی، با اعلام این خبر افزود: در راستای تسهیل در اجرای آیین نامه پذیرش آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد و آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری، مصوبات شصت و پنجمین جلسه شورای هدایت استعدادهای درخشان تاریخ ۹۶/۱۲/۱۲ برای اجرا در سال تحصیلی ۹۸–۹۷ به شرح ذیل افزایش می یابد.

۱- دانشگاه های سطح یک و دو                   حداکثر به اندازه ۴۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون

۲- دانشگاه های سطح سه                         حداکثر به اندازه ۳۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون

۳- سایر دانشگاه ها                                   حداکثر به اندازه ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون

گفتنی است؛ پیرو این خبر دکتر بنی اردلانی، یادآور شد: دانشگاه های سطح یک موظفند یک سوم از پذیرفته شدگان بدون آزمون خود را از متقاضیان سایر دانشگاه ها پذیرش نمایند.

******************