دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست صمیمانه ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با مدیران و کارکنان دانشگاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

نشست صمیمانه ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با مدیران و کارکنان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز یکشنبه مورخ ۲۷ اسفند ماه ۱۳۹۶، در آستانه سال نو نشست صمیمانه ریاست و هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی کرمانشاه با مدیران و کارکنان دانشگاه در محل اتاق جلسات دانشکده انرژی برگزار شد.

بنابراین گزارش در ابتدای این نشست دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، با ابراز خرسندی از آهنگ رو به رشد دانشگاه به سوی توسعه و شکوفایی، ازتلاش همه همکاران در دو حوزه هیأت علمی و کارکنان تشکر کرد. ایشان با اشاره به رویکرد دولت در جهت خودکفا بودن دانشگاه ها، حرکت به سمت کیفی سازی را از برنامه های پیش روی دانشگاه خواند.

وی ضمن برشمردن شاخص های مثبت دانشگاه در بخش های پژوهشی، دریافت مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی را از اتفاقات خوب دانشگاه در سال ۹۶ دانست .

ریاست دانشگاه ابراز کرد: آنچه امروزه در دانشگاه صنعتی کرمانشاه شاهد آن هستیم، بدون شک حاصل تلاش صادقانه همه همکاران گرامی می باشد.

در ادامه این نشست، کارکنان دانشگاه به بیان دغدغه ها و نقطه نظرات خود پرداختند و همچنین به پاس تلاش و زحمات دو تن از همکاران دانشگاه، آقای علی رستمی، مرکزمشاوره و سرکارخانم مریم پزد، مسئول انجمن ها و تشکلات دانشجویی  دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اهدای لوحی تقدیر و تشکر بعمل آمد.

در پایان دکتر اختری، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه برای همه همکاران، آرزوی سالی خوب همراه با سعادت و سربلندی از خداوند متعال خواستار شد.

************************