دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان داور برتر سال 2017 مجله انتشارات الزویر » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان داور برتر سال ۲۰۱۷ مجله انتشارات الزویر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضا همتی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه، به عنوان داور برتر مجله  International journal of electrical power and energy systems در سال ۲۰۱۷ انتخاب شد.

بنابراین گزارش، انتخاب داور برتر هر ساله توسط اعضای کمیته علمی مجله و انتشارات الزویر انجام می پذیرد و افراد با تعداد داوری بیشتر و داوری های کیفی تر به عنوان داور برتر انتخاب می شوند.

گفتنی است، مجله International journal of electrical power and energy systems توسط انتشارات الزویر چاپ می شود و دارای ایمپکت فاکتور ۳٫۲۸ می باشد و جزو چند مجله برتر جهان در زمینه مهندسی برق قدرت می باشد.

***********************************

Journal of Chromatography