دانشگاه صنعتی کرمانشاهدرخشش کشتی گیران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات دانشگاه ‌های منطقه 5 » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

درخشش کشتی گیران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات دانشگاه ‌های منطقه ۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کشتی گیران فرنگی و آزادکار دانشگاه صنعتی کرمانشاه، توانستند در مسابقات کشتی دانشگاه‌های منطقه ۵ کشور که به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد در جایگاه سوم تیمی قرار گیرند.

بنابراین گزارش حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: در مسابقات کشتی دانشگاه‌های منطقه ۵، تیم کشتی دانشگاه با کسب ۳ مدال نقره و ۷ مدال برنز موفق به کسب مقام سوم تیمی شدند.

حسین پار با اشاره به سطح بالای مسابقات در این رشته و تعداد بالای تیم های شرکت کننده، یادآور شد: کشتی گیران جوان و با استعداد دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حالی موفق به کسب این جایگاه شدند که بیشتر کشتی گیران شرکت کننده بخصوص تیم دانشگاه های علمی کاربردی منطقه، همگی در سطح ملی بودند .

مدیر تربیت بدنی دانشگاه، در ادامه عنوان کرد: آقایان محمد حسین فزونی، حمید باقری و علیرضا لطفی مدال نقره و باربد امیری، علی مهرنگار، شاهین رازانی، محمد فرخی، فریاد کریمی، محمدامین چهری و محمدجواد موقوفه ای مدال های برنز را برای دانشگاه کسب کردند.

********************

(جهت مشاهده تصاویر بیشتر کلیک نمایید)