دانشگاه صنعتی کرمانشاهموافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با پذیرش دانشجوی بین المللی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بنا بر بررسی و اعلام نظر سازمان امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر جذب دانشجوی غیر ایرانی بصورت غیر بورسیه و بورسیه در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، این سازمان طی نامه ای موافقت خود را با پذیرش دانشجوی بین المللی در این دانشگاه اعلام کرد.

بنابراین گزارش دکتر اختری، ریاست دانشگاه، با اعلام این خبر ضمن تبریک به مجموعه دانشگاه صنعتی کرمانشاه، عنوان کرد: بدون شک این موفقیت ناشی از پتانسیل های ایجاد شده توسط اعضای خوب هیأت علمی، کارکنان زحمت کش و دانشجویان گرامی این دانشگاه می باشد.

******************