دانشگاه صنعتی کرمانشاهافتخار آفرینی دختران و پسران شناگر دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

افتخار آفرینی دختران و پسران شناگر دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شناگران دختر و پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه، توانستند در مسابقات شنای دانشگاه‌های منطقه ۵ کشورکه به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد در جایگاه سوم قرار گیرند.

بنابراین گزارش حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: در مسابقات شنای دانشگاه‌های منطقه ۵، تیم شنای دختران دانشگاه با کسب ۳ مدال برنز توسط خانم سحر باتمانی، دانشجوی شایسته رشته مهندسی کامپیوتر موفق به کسب مقام سوم تیمی شدند.

حسین پار ضمن اشاره به تراکم مسابقات ورزشی دانشگاه های منطقه در ماه های پایانی سال۹۶ ، یادآور شد: شناگران پسر دانشگاه نیز توانستند با کسب ۱ مدال طلا، ۳ نقره، ۳ برنز انفرادی و ۲ برنز تیمی در جایگاه سوم تیمی قرار گیرد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه عنوان کرد: آقایان کیارش کرکوتی ۱ مدال طلا و ۲ نقره، پارسا شهسواری ۱نقره و ۱ برنز، امیر علیای ۱برنز، پرهام محمد نظر ۱ برنز و آقایان حامد احمدی، پویا پرگام، متین حافظ پرست و محسن شیری در مواد تیمی مدال برنز را برای دانشگاه کسب کردند.

********************

1 selfiecamera_2018-03-04-22-29-54-684