دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتصاب دکتر محمد جوادیان به عنوان مدیر گروه آموزشی کامپیوتر و سرپرست گروه آموزشی علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد جوادیان  طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، به عنوان «مدیر گروه آموزشی کامپیوتر و سرپرست گروه آموزشی علوم کامپیوتر» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر محمد جوادیان

با احترام، نظر به تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم از تاریخ ۹۶/۱۲/۱ به عنوان مدیر گروه آموزشی کامپیوتر و سرپرست گروه آموزشی علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب می شوید. امید است در سایه الطاف الهی در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.

ضمن تبریک به ایشان، مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی این دانشگاه مسألت داریم.

********************