دانشگاه صنعتی کرمانشاهافتخارآفرینی تیم شطرنج پسران دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

افتخارآفرینی تیم شطرنج پسران دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم شطرنج پسران دانشگاه صنعتی کرمانشاه، توانست در مسابقات شطرنج دانشگاه‌های منطقه ۵ کشورکه به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد در جایگاه دوم قرار گیرد.

بنابراین گزارش حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: در مسابقات شطرنج دانشگاه‌های منطقه ۵، آقایان: سیدمحمدامین معصومی، علی بنیادی، رضا شرفی نصیری و کیوان گراوندی موفق به کسب مقام دوم تیمی شدند.

حسین پار در ادامه ضمن تشکر از تلاش دانشجویان مستعد و خوش فکر شطرنج باز دانشگاه، عنوان کرد: تیم دانشگاه صنعتی کرمانشاه در بازی نهایی در دیداری نزدیک در برابر تیم دانشجویان شطرنج باز با ریتینگ جهانی دانشگاه رازی، بازی را واگذار کرد و به مقام دوم دست یافت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه یادآور شد: در پایان مسابقات در بخش انفرادی آقای سیدمحمدامین معصومی مقام اول و آقایان علی بنیادی و رضا شرفی نصیری مقام دوم و آقای کیوان گراوندی مقام سوم بخش انفرادی را کسب کردند.

*****************