دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست دبیران شورای صنفی دانشجویان با ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

نشست دبیران شورای صنفی دانشجویان با ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه مورخ ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۶، نشست دبیران شورای صنفی دانشجویان با ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور مهندس الوند منش، مدیر امور دانشجویی در دانشگاه برگزار شد.

در این نشست به طرح مشکلات و چالش های صنفی دانشجویان از قبیل تدوین پیش نویس آیین نامه داخلی شورای صنفی، برگزاری شوراهای دانشجویی، مسائل رفاهی و صنفی ازجمله پرداخت وام دانشجویی، کار دانشجویی، مسائل آموزشی و اردوهای دانشجویی پرداخته شد و مقرر گردید پس از بررسی کارشناسی، راهکارهای اجرایی در یک بازه زمانی مشخص تعیین و عملیاتی شود.

در آخر دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن بیان اینکه خود دانشجویان می توانند تا حدودی برخی از مشکلات دانشگاه را برطرف نمایند، عنوان کرد: شورای صنفی با کمک های فکری وعملی خود و همچنین استفاده از این جلسات می تواند، مشکلات و معضلات دانشجویان را برطرف نماید. ایشان در خصوص برخی از دغدغه های دانشجویان در مورد وام های دانشجویی، سالن مطالعه، تجهیز کتابخانه و همچنین مسائل آموزشی بیان کرد: دانشگاه قصد دارد در سال آتی کتابخانه خود را تجهیز و سالن مطالعه دانشجویان را به دو بخش آقایان و بانوان تقسیم نماید و همچنین در راستای وام های دانشجویی خاطر نشان کرد: امور دانشجویی دانشگاه، دانشجویان بی بضاعت را در اولویت وام های خود قرار می دهد.

********************