دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتصاب دکتر مهدی خزایی به عنوان رئیس دانشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر مهدی خزایی طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، به عنوان «رئیس دانشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر مهدی خزایی

با احترام، نظر به تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم از تاریخ ۹۶/۱۲/۱ به عنوان رئیس دانشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب می شوید. امید است در سایه الطاف الهی در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.

ضمن تبریک به ایشان، مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی این دانشگاه مسألت داریم.

گفتنی است دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر مهدی خزایی، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه دکتر عباس رضایی طی دوره سرپرست دانشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه که منجر به پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه گردید، تقدیر نمود.

********************