دانشگاه صنعتی کرمانشاهبا همکاری اداره کل فنی و حرفه ای استان دوره MBA در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی، دوره MBA با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای استان با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش امیر آفریننده، مدرس مرکز فناوری های پیشرفته (High Tech) سازمان آموزش فنی و حرفه ای و مدرس این دوره در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با بیان این موضوع که اکثر فارغ التحصیلان دارای مدرک دانشگاهی هنگام وارد شدن به بازار کار، بیشترین چیزی که لمس می کنند؛ فقدان مهارت لازم برای انتقال آموخته هایشان در بازار کار می باشد، گفت: مهم‌ترین مزیت دوره ی کاربردی MBA تبدیل کردن مجموعه ای از اطلاعات و دانش به مجموعه ای ارزشمند از مهارت‌ها، تجربیات و جسارت بکار بستن آن در کسب و کارهای بزرگ و کوچک است.

آفریننده افزود:MBA مخفف Master of Business Administration است که  معادل فارسی آن دوره عالی مدیریت کسب و کار می باشد که در آن مدیریت کسب و کار به طور راهبردی، علمی و کاربردی به دانشجویان آموزش داده می شود. هدف اصلی MBA تبدیل دانش صرف مدیریتی به مهارت کاربردی و اجرایی مدیریت است. در طی دوره های MBA مهارت پذیران با استفاده از دانش مدیریت درصدد حل مسائل و برطرف کردن چالش های مدیریتی واقعی بر می آیند. این دوره های مهارتی که با استاندارد بین المللی ILO در سه سطح برگزارمی شود، دروسی مانند ارزش آفرینی، تفکرسیستماتیک، مدل های ذهنی، زبان بدن، بازاریابی، مدیریت استراتژیک، مدیریت منابع انسانی، ارتباط با مشتری، روش های نوین تبلیغات، مدیریت منابع مالی، سرمایه گذاری، مدیریت فروش و خدمات پس از فروش، مدیریت پروژه و … آموزش داده می شود.

در آخر ایشان یادآور شد: دراین دوره بنا داریم، مهارت مدیریت را با نگاه کارآفرینانه، آموزش دهیم و تلاش می‌کنیم؛ ضمن بومی سازی مباحث بروز دنیا، آن را به متقاضیان آموزش دهیم. وی مدیریت را صرفاً یک جایگاه ندانست و عنوان کرد: مدیریت یک مهارت و تخصص است که باید آموزش داده شود تا بتواند اثربخش و روبه‌جلو باشد.

گفتنی است تاکنون دوره ی سطح یک با استاندارد ۱۲۰ ساعتی با ۳۲ نفر مهارت آموز برگزار شده و دوره ی سطح ۲ نیز در حال برگزاری می باشد.

********************