دانشگاه صنعتی کرمانشاهمراسم جُنگ دانشجویی با عنوان «ازدواج» در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

مراسم جُنگ دانشجویی با عنوان «ازدواج» در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه مورخ ۸ اسفندماه ۱۳۹۶، به همت بسیج دانشجویی، مراسم جُنگ دانشجویی با عنوان ازدواج با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حسین عالمی و با حضور اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، در دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه برگزارگردید.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حسین عالمی با فریضه دانستن امر ازدواج از نظر اسلام، بیان کرد: ازدواج یک امر واجب است که مرد و زن باید آن را به عنوان یک کار الهی و یک وظیفه انجام دهند.

ایشان ضمن اشاره به اینکه، ازدواج، رخدادی اثرگذار و سرنوشت ساز در زندگی انسان هاست، عنوان کرد: یک ازدواج موفق به شناخت درست پسر و دختر از یکدیگر پیش از ازدواج، آگاهی آن‌ها از رمز و رازهای ازدواج و پیدا کردن زوج مناسب با سطوح اعتقادی، فرهنگی، علمی و اقتصادی نزدیک به هم بستگی دارد.

بی گمان برای کسانی که آرزومند ازدواجی دلخواه و تعالی بخش هستند، آگاهی از همه ضوابط، شرایط و سازوکارهای آن، امری بایسته و ضروری خواهد بود و یکی از شیوه های دست یابی به این آگاهی، گوش سپردن به سخنان بزرگانی است که دراین‌باره رهنمودهای ارزشمند ارائه داده اند.

در آخر حجت الاسلام و المسلمین حسین عالمی یادآورشد: همه مشکلات کم شدن رغبت جوانان برای ازدواج، ناشی از مسائل مالی و اقتصادی نبوده، بلکه باید در نهادینه کردن فرهنگ صحیح ازدواج در جامعه تلاش شود و خوشبختانه سیاست‌های تعریف شده در حوزه فرهنگی واحد علوم و تحقیقات در همین راستا پایه ‌گذاری شده است.

**************************

***(جهت مشاهده تصاویر بیشتر از این مراسم کلیک نمایید)