دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست اعضای ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

نشست اعضای ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز سه شنبه مورخ ۸ اسفند ماه ۱۳۹۶، دومین نشست ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در آغاز نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶، با حضور دکتراختری، رئیس دانشگاه، دکتر زرشکی، معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر بنی­ اردلانی، مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مهندس فلاحی، نماینده اساتید و مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر، خانم احمدی­ پور، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و همچنین با حضور دکتر شهیدی، معاون فرهنگی بنیاد شهید استان و آقای اکبری، مسئول آموزش عالی بنیاد شهید شهرستان منطقه ۱،  در اتاق ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش، در این نشست، مطابق روال نیمسال های گذشته، اعضای ستاد شاهد دانشگاه طی نشستی به بررسی درخواست های دانشجویان شاهد و ایثارگر در حوزه آموزشی، فرهنگی و رفاهی پرداخته  و در پایان در این راستا  با حضور مسئولین، تصمیماتی اتخاذ گردید.

*********************