دانشگاه صنعتی کرمانشاهموفقیت تیم دختران شطرنج باز دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات شطرنج دانشگاه ‌های منطقه ۵ کشور » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: در مسابقات شطرنج دانشگاه‌های منطقه ۵ کشور، خانم ها: یاسمن یوسفی نژاد، ملیکه سالاری، نینا ابراهیمی و منیره خسروی به سرپرستی خانم نسرین محمدی موفق به کسب مقام سوم تیمی شدند و در بخش انفرادی نیز خانم یاسمن یوسفی نژاد در جایگاه دوم قرار گرفت.

بنابراین گزارش حسین پار، ضمن تبریک موفقیت های اخیر دختران توانمند و شایسته دانشگاه، عنوان کرد: بحمدالله با حمایت های مسئولین و مشارکت بالای دختران در فعالیت های ورزشی، ما در سال جاری شاهد افزایش تعداد اعزام های بانوان در رشته های مختلف و کسب عناوین ورزشی بوده ایم . ایشان در آخر اظهار امیدواری کرد: در سال های آتی شاهد ورود  تیم های قدرتمندی از دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در  مسابقات باشیم.

******************