دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری کارگاه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

برگزاری کارگاه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه مورخ ۸ اسفند ماه ۱۳۹۶، کارگاه یک روزه آموزشی آشنایی با بهداشت، ایمنی و محیط زیست HSE با حضور اعضای هیأت علمی، مسئولین و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در محل اتاق جلسات دانشکده انرژی دانشگاه، برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این کارگاه پنج ساعته که به همت آزمایشگاه مرکزی به منظور آشنایی بیشتر کارکنان دانشگاه برگزار شد، جدیدترین موضوعات و ضروریات حوزه HSE از جمله تقویت فرهنگ HSE و ایمنی مبتنی بر رفتار، مخاطرات و عوامل زیان آور محیط آزمایشگاه، رویکردهای کنترلی مواجهه با آن‌ها، تجهیزات حفاظت فردی، مخاطرات زیستی و پسماندهای آزمایشگاهی و مدیریت ریسک در اطفای حریق توسط آقای مهندس یاری، مدرس این دوره، مطرح گردید.

گفتنی است، در انتهای این کارگاه اعضای حاضر در جلسه به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مربوط به اصول و ضوابط HSE در دانشگاه صنعتی کرمانشاه پرداختند.

********************