دانشگاه صنعتی کرمانشاهحضور غرفه دستاوردهای دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استان کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استان کرمانشاه که از روز ۵ تا ۷ اسفندماه ۱۳۹۶، در محل ساختمان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه رازی برگزار گردید. غرفه پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز با هدف ارایه دستاوردهای حوزه پژوهش و فناوری پژوهشگران خود در یک سال اخیر، افزایش ارتباط مؤثر با صنعت و شناسایی سرمایه گذاران به منظور تسهیل فرآیند تجاری سازی محصولات فناورانه دایر گردید.

بر اساس این گزارش، ۱۴طرح پژوهشی ایده محور و فناورانه، ۶ طرح حوزه ارتباط با صنعت و ۱۲ طرح بنیادی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

گفتنی است، روز دوشنبه مورخ ۷ اسفند ۱۳۹۶ مراسم اختتامیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان در محل سالن آمفی تئاتر شهید علی محمدی واقع در دانشکده علوم دانشگاه رازی برگزار گردید و از آقایان دکتر مهدی بحیرایی عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده انرژی، دکتر افشین مرادی عضو هیأت علمی گروه فیزیک مهندسی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده فناوری اطلاعات و همچنین دکتر غلامحسین روشنی عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق به عنوان فناور برتر تجلیل و تقدیر شد.

*********************

1 2 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 25 26