دانشگاه صنعتی کرمانشاهقهرمانی مقتدرانه تیم تیراندازی دختران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات تیراندازی دانشگاه های منطقه 5 ورزش کشور » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

قهرمانی مقتدرانه تیم تیراندازی دختران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات تیراندازی دانشگاه های منطقه ۵ ورزش کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: دانشجویان دختر نماینده دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات تیراندازی دانشگاه ­های منطقه ۵ ورزش کشور و انتخابی چهاردهمین المپیاد دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد، توانستند با اقتدار مقام اول تیمی را  کسب نمایند.

بنابراین گزارش حسین پار، عنوان کرد: در این رقابت ها در اسلحه تپانچه بادی تمامی مدال ها به نمایندگان شایسته دانشگاه صنعتی کرمانشاه رسید و خانم­ ها طناز شیرزادی، محیا ناصری و شبنم کرمی موفق شدند در بین دانشجویان دانشگاه های منطقه ۵، به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را از آن خود کنند.

وی در ادامه افزود: در رشته تفنگ نیز دانشجویان دختر دانشگاه خوش درخشیدند و خانم ها عاطفه بهادری نیک و فاطمه فاطمی زاده صاحب گردن آویزهای نقره و برنز شدند و خانم شبنم راضی در جایگاه چهارم قرار گرفت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه تصریح کرد: در این دوره از مسابقات تیم تیراندازی (تفنگ و تپانچه) دختران دانشگاه توانست با مربیگیری آقای جمشید محمدی و سرپرستی خانم امیری با قرارگرفتن در جایگاه اول، ۶ سهمیه المپیاد چهاردهم را که تابستان آینده در شیراز برگزار می شود، کسب کند.

در آخر حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، ضمن تبریک این موفقیت به دانشجویان و خانواده دانشگاه صنعتی کرمانشاه، یادآورشد: قهرمانی ها و کسب مدال های خوشرنگ در رشته های مختلف حاصل حمایت های مادی و معنوی ریاست، هیأت رئیسه و تلاش دانشجویان شایسته دانشگاه بوده و امیدوار هستیم با همدلی و همکاری بخش های مختلف دانشگاه شاهد رشد و استمرار آن باشیم.

**********************

(جهت مشاهده تصاویر بیشتر کلیک نمایید)