دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مراسم گرامیداشت روز مهندس در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

برگزاری مراسم گرامیداشت روز مهندس در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز شنبه مورخ ۵ اسفند ماه ۱۳۹۶، به مناسبت بزرگداشت زاد روز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و دکتر غلامحسین روشنی عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه، مراسم گرامیداشت روز مهندس با حضور دکتر مهدی اسلام پناه، مدیر عامل شرکت لیدکو (گروه شرکت های مادر تخصصی گسترش صنعتی علوم زیستی) سخنران ویژه‌ی این مراسم و همچنین باحضور ریاست، اعضای هیأت رئیسه، اعضای هیأت علمی، مسئولین، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، در دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن خیر مقدم به مهمانان و حاضرین در این مراسم، از صبر و شکیبایی دانشجویان به خاطر تحمل فعالیت‌های عمرانی و نامساعد شدن مسیر تردد آنها به دلیل بارندگی ها تشکر نمود، وی همچنین پنجم اسفند، روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس  را به همه دانشجویان و مهندسین جوان  تبریک گفت.

ریاست دانشگاه، ضمن برشمردن ویژگی های یک مهندس خوب، عنوان داشت: مهندس در واقع یک خالق است که خداوند متعال که خالق جهان هستی است بخشی از امور را از ید مهندسین به فعلیت می رساند و می بایست؛ یک مهندس از خداوند متعال استعانت بجوید.

در ادامه مراسم دکتر اسلام پناه، مدیر عامل شرکت لیدکو، ضمن عرض تبریک به مناسبت روز مهندس، اظهار نمود: در برابر شما مهندسین بنده ایستاده سخنرانی می‌کنم که بدانید؛ جایگاه مهندس یک جایگاه بزرگ و قابل ستایش می باشد.

دکتر اسلام پناه، در ادامه بیان کرد: شرکت لیدکو کاملاً خود گردان و فرا بورسی عمل می نماید، چون مبتنی بر دانش است. وی سرعت تغییرات دردنیا را بسیار بالا برشمرد و افزود: دنیا بسیار بزرگ است اما عرصه ی کسب و کار کوچکی دارد چون هر محصولی که به تولید می‌رسد در هر نقطه باید قابل رقابت بین المللی باشد. ایشان آینده ایران را متکی به تجارت الکترونیک خواند و افزود: ما باید تغییرات را باور کنیم و تحول در نظام آموزشی است که کسب و کار نوین را خلق می‌کند.

وی همچنین با  اشاره به اینکه دانشگاهی از جنس صنعتی می‌تواند تمام موانع را بر طرف کند و تولیدی باید داشته باشد که با دنیا رقابت کند. اظهار نمود: مهندس برای از بین بردن این موانع باید خلاقیت و نوآوری داشته باشد. خلاقیت یعنی تلاش برای ایجاد یک تغییر هدف دار در توان اجتماعی یا اقتصادی سازمان  و  به کارگیری توانایی های ذهنی برای ایجاد یک فکر یا مفهوم جدید است. خلاقیت دست یافتن به رهیافت ها و راهکارهای جدید برای حل مسائل است. خلاقیت جنبه فکری دارد.

مدیر عامل شرکت لیدکو، تفاوت بین خلاقیت و نو آوری را تفاوت بین اندیشیدن در رابطه با کاری و انجام دادن آن کار عنوان کرد و افزود: دانشگاه صنعتی کرمانشاه نباید منتظر شغل های دولتی باشد، بلکه دانشجویان باید با انگیزه و درایت و خوب درس خواندن پرورش احساس توانایی خود را روز افزون کنند.

وی در آخر ضمن بیان اینکه تغییرات عرصه کسب و کار کشور به دست دانشجویان و جوانان این کشور است، یادآور شد: اصولاً ذهن های خلاق از هدر رفتن زمان خود داری می کنند، چون خلاقیت یک فرآیند بسته نیست که چاره ای نداشته باشد.

**************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

(برای مشاهده تصاویر بیشتر از این مراسم کلیک نمایید)