دانشگاه صنعتی کرمانشاهحضور دانشگاهیان در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه نمایش اقتدار ایران اسلامی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ English

حضور دانشگاهیان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ماه نمایش اقتدار ایران اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز یکشنبه مورخ ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۶، مصادف با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، فرهیختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه اعم از مسئولین، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، همگام با مردم قهرمان، غیور و فهیم استان بار دیگر در صفوف به هم فشرده و در حضوری پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ، با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای والامقام انقلاب، تجدید میثاق نموده و عظمت دریای خروشان ملت عزیز ایران اسلامی را به رخ  استکبار جهانی کشیدند .

گفتنی است، دانشگاهیان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسیر راهپیمایی با شعارهای کوبنده فریاد خشم و انزجار خود از دشمنان نظام و اسلام را به جهانیان اعلام کردند و تداوم انقلاب اسلامی ایران رابه همگان نشان دادند.

*****************

جهت مشاهده عکس های بیشتر کلیک نمایید