دانشگاه صنعتی کرمانشاهدعوت از فرهیختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه برای حضور در راهپیمایی سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ English

در پیام ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه آمده است:

انقلاب اسلامی، بی تردید جنبشی عظیم و مردمی در مناسبات سیاسی جهان معاصر بود که ملتی ستمدیده توانست با ندای حق طلبی امام راحل و به تأسی از سیره سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در مقابل ظلم و فساد رژیمی وابسته به پا خیزد و ثمره این حرکت بی نظیر، تحقق شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی باشد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی توطئه‌های بدخواهان و دشمنان ملت ایران در هشت سال جنگ تحمیلی بروز پیدا کرد، اما ایثار، مقاومت و صلابت مردم در راه حفظ کیان کشور به گونه ای بود که ذره ای از خاک میهن را به بیگانگان ندادند و این سند افتخار برای همیشه در تاریخ جاودان خواهد بود.

به همین مناسبت از فرهیختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه دعوت می کنم با اتحاد ، همدلی و همزبانی یکصدا و همگام ،عظمت و شکوه حضور خود را در کنار مردم فهیم استان کرمانشاه به نمایش گذاشته و با شرکت در راهپیمایی بزرگ مردمی و  مراسم سالروز۲۲ بهمن برگ زرین دیگری در دفتر تاریخ انقلاب اسلامی  ثبت نمایند.

***********************

مسیرراهپیمایی ۲۲بهمن :