دانشگاه صنعتی کرمانشاهاز دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان حامی ورزش بومی و ملی زوران تقدیرشد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۶ خرداد ۱۳۹۷ English

از دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان حامی ورزش بومی و ملی زوران تقدیرشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز پنج شنبه مورخ ۱۹ بهمن ماه ۱۳۹۶، در اولین المپیاد ورزش همگانی استان کرمانشاه، که به مناسبت دهه مبارک فجر در دو بخش آقایان و بانوان در محل سالن شهید بهشتی استادیوم آزادی برگزار گردید، از دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان حامی ورزش بومی و ملی زوران در این دوره از مسابقات تقدیر بعمل آمد.

بنابراین  گزارش، دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن تأکید بر حمایت دانشگاه بر ورزش همگانی استان، بخصوص ورزش بومی و ملی زوران، اظهار داشت: کشتی در ایران نمادی از فرهنگ اصیل ایرانی به شمار می رود که استان کرمانشاه نیز از دیر باز یکی از خطه‌های کشتی‌خیز و پهلوان پرور کشور بوده است.

ریاست دانشگاه ضمن تشریح ورزش بومی و ملی زوران، بیان کرد: دانشگاه قصد دارد؛ با حمایت از اینگونه مسابقات، ورزش بومی زوران را که سابقه دیرینه در استان کرمانشاه دارد، به عنوان کشتی محلی به سایر دانشجویان خارج از استان بشناساند.

در ادامه ایشان ضمن اشاره به نقش مراکز علمی در رشد ورزش همگانی و همچنین نقش ورزش در رشد و اعتلای جامعه و دوری افراد از آسیب های اجتماعی، یادآور شد: مراکز علمی و فرهنگی می بایست؛ در کنار رشد و اعتلای علمی به سلامت جسمی جامعه هم بپردازند.

گفتنی است، این المپیاد ورزشی در بخش‌های طناب زنی،طناب کشی، دارت، شوت بسکتبال، والیبال سه نفره، داژبال، پنالتی هدفمند، تیروکمان و فریزبی، به همراه رشته‌های بومی زوران و سرگیجان برگزار گردید.

******************************