دانشگاه صنعتی کرمانشاهکتابی با عنوان « ساختار و عملکرد ماشین های الکتریکی شامل کتاب الکترونیکی و انیمیشن » تألیف عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، به چاپ رسید. » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ اسفند ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتابی با عنوان « ساختار و عملکرد ماشین های الکتریکی شامل کتاب الکترونیکی و انیمیشن » تألیف دکتر وحید عباسی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه، به چاپ رسید.

گفتنی است، علاقه مندان می توانند؛ جهت خرید کتاب به کتابخانه مرکزی دانشگاه مراجعه نمایند.

****************************