دانشگاه صنعتی کرمانشاهدانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه بار دیگر افتخار آفرینی کردند. » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ اسفند ۱۳۹۶ English

دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه بار دیگر افتخار آفرینی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانستند؛ در مسابقات پینگ پنگ و بدمینتون دانشگاه های منطقه ۵ و انتخابی چهاردهمین المپیاد دانشجویان کشور، حضور موفقی داشته باشند.

حسین پار در ادامه عنوان کرد: در این مسابقات که به میزبانی دانشگاه آیت الله بروجردی برگزار شد، نماینده شایسته دانشگاه صنعتی کرمانشاه آقای جواد خسروی، در بخش انفرادی صاحب گردن آویز طلا شد و توانست، سهمیه چهاردهمین المپیاد دانشجویان کشور را کسب نماید. در قسمت دوبل، تیم دو نفره دانشگاه متشکل از آقایان جواد خسروی و محمد سروی در سکوی دوم قرار گرفتند.

**********************

مدیر تربیت بدنی دانشگاه یادآور شد: در مسابقات بدمینتون نیز که بطور همزمان به میزبانی دانشگاه آیت الله بروجردی برگزار شد، تیم دو نفره دانشگاه متشکل از آقایان محسن شفیعی و احسان افتخاری توانستند؛ به مقام دوم دست یابند.

گفتنی است، در پایان این دوره از مسابقات، تیم پینگ پنگ دانشگاه صنعتی کرمانشاه متشکل از آقایان جواد خسروی؛ محمد جواد سروش؛ محمد سروی وعلی احمدیان با مربیگری آقای کامران مرادی، پس از تیم دانشگاه کردستان در جایگاه دوم قرار گرفت و تیم دانشگاه رازی سوم شد.