دانشگاه صنعتی کرمانشاهجلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد. » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۶ خرداد ۱۳۹۷ English

جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۹ بهمن ماه ۱۳۹۶، جلسه ستاد بزرگداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، با حضور دکتر اختری، رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، اعضای هیأت رییسه، جمعی از اساتید، مدیران فرهنگی و روابط عمومی در اتاق ریاست دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش در ابتدای این جلسه دکتر اختری، رییس دانشگاه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سرافراز انقلاب اسلامی، بر لزوم اجرای برنامه های مفید و مؤثر در ایام الله دهه فجر تأکیدکرد و عنوان داشت: پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران دریچه ای روشن برای تحقق اهداف و آرمان‌های الهی ملت بزرگ ایران و به واقعیت پیوستن آرزوهای تمام آزاد اندیشان سراسر دنیا می باشد و اثرات روح بخش آن موجی از بیداری در سایر ملل ایجاد کرده است. درادامه ایشان یادآور شد: مسئولین و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه همانند سال های قبل، یاد و خاطره این روز بزرگ را زنده نگه می دارند.

گفتنی است، اهم برنامه‌های مصوب این ستاد، شامل غبار روبی مزار شهدا، بازدید از خانواده شهدا، دعوت از سخنران و اجرای مسابقات قرآنی،هنری و ورزشی می باشد.

**********************