دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری کارگاه مدیریت اطلاعات علمی و منابع الکترونیکی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ اسفند ۱۳۹۶ English

برگزاری کارگاه مدیریت اطلاعات علمی و منابع الکترونیکی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۲ بهمن ماه ۱۳۹۶، در راستای آیین نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، کارگاه دانش افزایی با عنوان مدیریت اطلاعات علمی و منابع الکترونیکی، با مدیریت امور پژوهش و فناوری دانشگاه در اتاق جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید.

بنابراین گزارش، هدف از برگزاری این دوره ها، ارتقاء سطح دانش اعضای هیأت علمی و مجموعه مدیریت امور پژوهشی با پایگاه های علم سنجی می باشد. گفتنی است، مفاد آیین نامه ارتقاء از شرایط عمومی و اختصاصی برخوردار بوده که برگزاری اینگونه کارگاه‌ ها با هدف توانمند سازی اعضای هیأت علمی، شرایط را برای رشد و ارتقاء این عزیزان هموار می سازد.

********************