دانشگاه صنعتی کرمانشاهتشریح برنامه های آتی اداره فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ اسفند ۱۳۹۶ English

تشریح برنامه های آتی اداره فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس مهدی رحیمی، رییس جدید اداره فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات مهندس شیخی، رییس پیشین این واحد و گروه تحت سرپرستی ایشان، از برنامه ها و اقدامات آتی خود در اداره فناوری اطلاعات دانشگاه سخن گفت.

ایشان ضمن بیان اینکه واحد فناوری اطلاعات دانشگاه در حال حاضر با کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه است، عنوان کرد: با توجه به اینکه دانشگاه یک محیط علمی، پژوهشی و فرهنگی می باشد، واحد فناوری اطلاعات، تمام تلاش خود را بکار می گیرد که با بروز رسانی و ارتقاء این واحد و همچنین استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان جهت انجام پروژه های مشخص شده، دانشگاه را در این زمینه ها ارتقاء دهد.

مهندس رحیمی، ضمن اشاره به ارتقاء زیر ساخت های مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات، از اتصال دانشگاه صنعتی کرمانشاه به شبکه علمی کشور خبر داد و خاطر نشان کرد: واحد فناوری اطلاعات دانشگاه قصد دارد با افزایش پهنای باند اینترنت، در مرحله اول به دانشجویان و بعد به اساتید و کارکنان دانشگاه خدمات ویژه ای ارائه دهد.

رییس فناوری اطلاعات دانشگاه، ضمن توجه به برگزاری دوره های آموزشی مرتبط با این حوزه ویژه کارکنان، از ارتقاء وب سایت دانشگاه به پرتال جامع و مطابق با استاندارد های روز دنیا سخن گفت و بیان کرد: رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کلیه سیستم های رایانه موجود در شبکه، نگهداری و مدیریت شبکه، تقویت سیستم امنیت اطلاعات دانشگاه، نظارت بر خرید تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری کامپیوتری با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب در بازار و تعیین صلاحیت های مربوطه و نظارت بر قرارداد های اجرایی با شرکت های حوزه فناوری اطلاعات از دیگر برنامه های آتی واحد فناوری اطلاعات دانشگاه می باشد.

در آخرمهندس مهدی رحیمی، رییس اداره فناوری اطلاعات دانشگاه، ضمن تشکر از حمایت های ریاست و هیأت رییسه دانشگاه از این حوزه به دلیل نقش، جایگاه و حساسیت های فناوری اطلاعات در عصر حاضر، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک، بامحقق شدن رشد همه جانبه دانشگاه صنعتی کرمانشاه، شاهد پرورش و ورود نیروی متخصص دانشگاهی در تمامی رشته های تحصیلی به جامعه باشیم.

*********************