دانشگاه صنعتی کرمانشاهآغاز عملیات اجرایی ساخت سوله آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۶ خرداد ۱۳۹۷ English

آغاز عملیات اجرایی ساخت سوله آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با پیگیری های دکتر اختری، ریاست دانشگاه و تلاش همکاران بخش عمرانی دانشگاه، عملیات اجرایی ساخت سوله آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با متراژ ۱۲۰۰ مترمربع با سقف هلالی شکل و با کاربری پژوهشی آزمایشگاهی در بهمن ماه سال ۱۳۹۶ آغاز گردید .

گفتنی است، این سوله که مجهز به جرثقیل داخلی جهت جابجایی تجهیزات در داخل آن می باشد، در صورت تأمین اعتبار مالی، در سال ۹۷ به بهره برداری خواهد رسید و بعد از اتمام این پروژه، عملیات اجرایی ساخت دو سوله دیگر با کاربری ورزشی و فرهنگی آغاز می‌گردد.

***********************