دانشگاه صنعتی کرمانشاهبازدید ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه از روند برگزاری امتحان‌های نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

بازدید ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه از روند برگزاری امتحان‌های نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز شنبه مورخ  ۲۳ دی ماه ۱۳۹۶، همزمان با شروع امتحان‌های نیمسال تحصیلی ۹۷-۹۶ دکتر اختری، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، از روند برگزاری این امتحان‌ها بازدید بعمل آورد.

بنابراین گزارش، دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان و همچنین تأکید بر لزوم برگزاری هرچه بهتر این امتحان‌ها، اظهار کرد: باید شأن و منزلت دانشگاه را در برگزاری امتحان‌ها حفظ و از آن صیانت نماییم و با برنامه ریزی درست و اصولی فضایی را فراهم آوریم که در جلسه امتحان تخلفی رخ ندهد.

ایشان درپایان از اقدامات و تلاش های عوامل اجرایی برگزاری امتحان‌ها تشکر و قدردانی کرد.

***********************