دانشگاه صنعتی کرمانشاهتقدیر از دانشگاه صنعتی کرمانشاه در زمینه عفاف و حجاب و حقوق شهروندی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ بهمن ۱۳۹۶ English

تقدیر از دانشگاه صنعتی کرمانشاه در زمینه عفاف و حجاب و حقوق شهروندی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طبق ارزیابی بعمل آمده از عملکرد دستگاه های اجرایی استان در زمینه عفاف و حجاب و حقوق شهروندی که در سال ۹۵ توسط دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه انجام گردید، دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانست در برنامه های ۱۰ گانه عفاف و حجاب از ۱۰۰ امتیاز ۹۵ امتیاز و در برنامه های ۹ گانه حقوق شهروندی از ۱۰۰ امتیاز ۹۲/۷ امتیاز کسب نماید.

بنابراین گزارش، در همین راستا از طرف دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری استان از ریاست و جمع کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر بعمل آمد.

***************************