دانشگاه صنعتی کرمانشاهمراسم تودیع و معارفه رییس اداره فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۷ English

مراسم تودیع و معارفه رییس اداره فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۱۸ دی ماه ۱۳۹۶، مراسم تودیع و معارفه رییس اداره فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور ریاست، اعضای هیأت رییسه و مدیر حراست دانشگاه، در اتاق ریاست برگزار گردید.

در این مراسم دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن اشاره به اینکه حوزه فناوری اطلاعات از حوزه‌های پرمشغله و حساس دانشگاه است، اظهارکرد: ارائه خدمات فناوری اطلاعات در تمامی حوزه های کاری دانشگاه به ویژه علمی، آموزشی، پژوهشی، اداری و پشتیبانی و اطلاع رسانی باید در سطح مطلوب و همگام با معیارهای بین المللی صورت گیرد.

ایشان ضمن تشکر از فعالیت های مهندس شیخی و تشریح توانایی ها و تخصص های مهندس رحیمی ،یاد آور شد: دانشگاه همچنان کمبود نیروی خود را در این حوزه احساس می کند و لازم است؛ مهندس رحیمی در این حوزه تمام تجربه و توان خود را در جهت پیشرفت و تخصصی شدن واحد فناوری اطلاعات بکار گیرد که دانشگاه با وجود این کمبودها بتواند؛ همچنان به رشد و شکوفایی خود ادامه دهد.

بنابراین گزارش، مهندس مهدی رحیمی ضمن تشکر از اعتماد و حمایت ریاست و هیأت رییسه دانشگاه از وی، به بیان برنامه ها و دیدگاه های خود در رابطه با شیوه مدیریتی و ارائه برنامه های مدون در این راستا پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پایان مراسم از زحمات مهندس همت شیخی قدردانی و تشکر به عمل آمد.

*******************

1 2 3 4 5 6 IMG_2606 IMG_2608