دانشگاه صنعتی کرمانشاهکسب نشان طلای مسابقات بین المللی کاراته ارمنستان توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ بهمن ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ حسین پار مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با اعلام این خبر افزود،  تیم منتخب کاراته(کیوکشین دفاع شخصی) کشورمان با سرمربیگری استاد بهزاد سالاری توانست نائب قهرمان مسابقات بین الملی ۲۰۱۷ ارمنستان شود.

برپایه این گزارش؛ علی عسگری دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه ازجمله ورزشکاران ایرانی در این دوره از مسابقات بود که توانست به نشان طلا دست یابد‌ و نائب قهرمانی این دوره از مسابقات را نصیب تیم ایران گرداند.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه یادآور شد؛در این رقابت ها که با حضور ۵ کشور؛ ترکیه، گرجستان،ارمنستان، آذربایجان و تیم ملی ایران برگزار گردید، تیم ملی ارمنستان به مقام اول ، تیم ملی جمهوری اسلامی ایران به مقام دوم و تیم ملی ترکیه به مقام سوم تیمی این دوره از مسابقات دست پیدا کردند.