دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری رویداد دیده شو 3 به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

برگزاری رویداد دیده شو ۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۱۳ دی ماه ۱۳۹۶، رویداد دیده‌شو ۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور دکترزرشکی، معاون آموزشی پژوهشی، اساتید و دانشجویان دانشگاه و مهندس گراوندی، عضو هیأت مدیره‌ی شتابدهنده کارآفرینی تیک و همچنین با حضور مهندس طالبی، موسس استارت‌آپ تیزلند و مدرس دوره‌های بازاریابی دیجیتال سازمان مدیریت صنعتی و دکتر آزادی، معاون پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی، با همکاری موسسه شتابدهنده کارآفرینی تیک در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش در ابتدای این نشست علمی، دکتر زرشکی، معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوشامدگویی به مهمانان و دانشجویان علاقه مند و ایده پرداز، اظهار امیدواری کرد: با وجود این قبیل رویدادها و تکرار آنها، در آینده نزدیک شاهد ترکیب دانش تئوری و ایده با ثروت و تجاری‌سازی آن باشیم .

در ادامه مهندس گراوندی، عضو هیأت مدیره‌ی شتابدهنده کارآفرینی تیک، اظهار داشت: حضور دانشجویان در این جمع خود جرقه‌ای است برای شکل‌گیری استارت‌آپ‌های جدید و می‌توان توقع داشت که مدارک دانشجویان تبدیل به کار ‌شود.

ایشان عنوان کرد: کاری که شتابدهنده انجام می‌دهد، این است که به شما کمک می‌کند تا مسیر شکست یا موفقیتتان سریع‌تر مشخص شود؛ یعنی در طی یک مدت زمان چند ماهه که با شتابدهنده فعالیت می‌کنید، بتوانید به این نتیجه برسید که ایده‌ی شما موفق است یا نه.

مهندس گراوندی با تأکید بر اینکه درب شتابدهنده‎‌ی کارآفرینی تیک به روی تمامی دانشجویان باز است، بیان کرد: ما از دانشجویان دعوت می‌کنیم که در محل حضور یابند و از نزدیک با این محیط آشنا شوند.

درهمین راستا، مهندس طالبی ضمن دعوت دانشجویان به تحمل شکست‌ها، یادآور شد: کسی می‌تواند موفق باشد که تحمل شکست را داشته باشد. ایشان اظهار امیدواری کرد، در آینده بتوانیم با تلاش خود دانشجویان و کمک موسسه های همچون موسسه شتابدهنده‎‌ی کارآفرینی تیک، مدرک دانشجویان را وارد بازار کار کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ایده‌های دانشجویان به شرح زیر مطرح شد:

خانم فاطمه کیانفر: ایده‌ی بادسنج پره‌ای با استفاده از سنسور اینفرارد

خانم زهرا آذرمند: ایده‌ی تشخیص سرطان سینه

خانم نسترن کرانی: ایده‌ی ساخت دستگاه فلومتر آلتراسونیک

آقای محمد میر غیاثی: ایده‌ی دستگاه زنده‌یاب

آقای فریاد کریمی: ایده‌ی فیلترهای گرافینی

آقای سعید خزان: ایده‌ی تولید فیوز گاز

آقای محمد‌علی عسگری: ایده‌ی اپلیکیشن کارواش سیار

خانم فائزه گومه: ایده‌ی طراحی آپ امداد رسان

آقای میلاد پشابادی: طراحی، شبیه‌سازی و ساخت آنتن میکرواستریپ برای BTS

گفتنی است، در ادامه رویداد، کامیاب فرهادی به عنوان یکی از اشخاصی که در شتابدهنده‌ی کارآفرینی تیک، استارتاپ خود را پایه‌ گذاری کرده، در این جلسه از تجربیات خود به دانشجویان گفت و آنها را به داشتن شرکای تجاری دعوت کرد.

شایان ذکر است، پایان این نشست علمی با تشکیل یک پنل تخصصی متشکل از آقایان: دکتر زرشکی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مهندس مجیدی‌ فر، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مهندس گراوندی، عضو هیأت مدیره‌ی شتابدهنده کارآفرینی تیک، مهندس طالبی، موسس استارت‌آپ تیزلند و مدرس دوره‌های بازاریابی دیجیتال سازمان مدیریت صنعتی، دکتر آزادی، معاون پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی و مهندس میرمعینی، موسس استارتاپ سایت ساز همراه بود.

در این بخش از برنامه که با مدیریت مهندس طالبی برگزار گردید، دکتر زرشکی از ضعف سیستم آموزش دولتی در عدم توجه به دروس کارآفرینی سخن گفت و اضافه کرد، دانشگاه صنعتی کرمانشاه در تلاش است تا به شکل فوق برنامه این درس را در اولویت برنامه‌ درسی دانشجویان قرار دهد. همچنین مهندس مجیدی فر، از لزوم توجه به جدی گرفتن واحد کارورزی برای دانشجویان سخن گفت. در ادامه مهندس گراوندی، از دانشگاه صنعتی کرمانشاه دعوت کرد تا در پروژه‌های مربوط به آنتن‌های نسل ۵ فعالیت کنند. دکتر آزادی، از تشویق نهاد خانواده به نگاه مثبت نسبت به بازاریابی صحبت کرد و آقای میرمعینی از ضعف مردم کرمانشاه در علاقه به یادگیری سخن گفت.

**********************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30