دانشگاه صنعتی کرمانشاهحضور فرهیختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در راهپیمایی شکوه وحدت 13دی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

حضور فرهیختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در راهپیمایی شکوه وحدت ۱۳دی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز چهارشنبه مورخ ۱۳ دی ماه ۱۳۹۶،ریاست، معاونین، مسئولین و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه درپی اغتشاشات اخیر، همراه با مردم کرمانشاه با شرکت در راهپیمایی شکوه وحدت، انزجار خود را از آشوب‌گران و تخریب‌کنندگان اموال عمومی اعلام و ثابت کردند؛ که همواره پشتیبان و حامی انقلاب اسلامی هستند.

گفتنی است، کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه همراه با مردم غیور استان در این راهپیمایی‌ با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر ضد ولایت فقیه، از آشوب‌های اخیر اعلام برائت کرده و حمایت قاطع خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان دادند و خواستار پایان دادن به این تجمعات شدند.

************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26