دانشگاه صنعتی کرمانشاهاولین استاپ موشن ساخته شده، توسط کانون فیلم و عکس دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

اولین استاپ موشن ساخته شده، توسط کانون فیلم و عکس دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، برای اولین بار به همت کانون فیلم وعکس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، انیمیشن کوتاهی به سبک استاپ موشن با موضوع شب یلدا، تهیه و تولید گردید.

بنابراین گزارش؛ استاپ موشن یکی از تکنیک های انیمیشن سازی است که درآن شیء را فریم به فریم حرکت داده و از آن تصویر ثبت می کنند.

گفتنی است، استاپ موشن «یلدا» افسانه ای از شب یلدا را روایت می کند که در آن از ۴ لوکیشن تصویر برداری، استفاده شده است.

زمان شروع کار، اوایل آبان ماه سال ۹۶ می باشد که در ابتدا، داستان کار توسط  تیم نویسندگان نوشته شد و سپس طراحی و ساخت لوکیشن ها آغاز گردید.

برای تصویربرداری کار از ۳۶۰۰ فریم عکس استفاده شده است و این کار باحداقل امکانات نورپردازی و … به انجام  رسیده است.

این استاپ موشن، اولین کار محتوایی تولید شده در کانون فیلم و عکس دانشگاه صنعتی کرمانشاه می باشد که در شب یلدا از صدا و سیمای مرکزاستان کرمانشاه (شبکه زاگرس) و همچنین استان کردستان پخش گردید.

سایر عوامل سازنده استاپ موشن «یلدا» عبارتند از:

مجری طرح: حدیث حاجی مقصود.

کارگردان: تانیا امینی.

گروه نویسندگان: حریر حیدری؛ محمد پیری؛ محمد علی عسگری.

گروه تصویر برداری: کوثر حیدری؛ معین نیریزی.

تدوین: محمد حسین لعلی.

طراحی و ساخت صحنه: آذین اسدی؛ یگانه شفیعی؛ رضا خسروی.

گوینده: حریر خسروی.

موسیقی متن: تهمورس پورناظری؛ فریبرز لاچینی.

دپارتمان برنامه نویسی: دانشگاه صنعتی کرمانشاه.

*******************