دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مراسم گرامیداشت 9 دی ماه ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

برگزاری مراسم گرامیداشت ۹ دی ماه ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز شنبه مورخ ۹ دی ماه ۱۳۹۶، به همت بسیج اساتید دانشگاه، مراسمی به مناسبت گرامیداشت نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد ناصر سقای بی ریا و همچنین با حضور ریاست، مسئولین، اعضای هیأت علمی ، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه در محل نماز خانه دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد ناصر سقای بی ریا در خصوص حماسه نهم دی ماه اظهار کرد: نهم دی ماه نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرین دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید و از طریق همین حماسه است که ما نسبت به وظایف و تکالیفی که در آینده با آن مواجه هستیم، بصیرت و آگاهی پیدا می کنیم.

ایشان ضمن اشاره به اینکه مردم ولایتمدار با بصیرت خود فتنه عمیق و پیچیده دشمنان را از بین بردند، افزود: مردم حق دارند از قوای حاکم مطالبه کنند؛ ولی بهتر است، در دل همین دانشگاه ها نیرو های فرهنگی و تشکلات انقلابی، بسیج وار چنان که دشمنان سواستفاده نکنند، این مشکلات را به گوش مسئولین برسانند.

دکتر سقای بی ریا  ضمن بیان اینکه ولی فقیه نماینده امام معصوم می باشد، خاطر نشان کرد: اگر در دولت رییس جمهور اشتباهی مرتکب شود، وظیفه ولی فقیه است که به او متذکر شود؛ چراکه در اسلام اگر حاکم شرع حکمی دهد، تمامی مجتهدین موظفند آن را اجرا کنند.

******************************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31