دانشگاه صنعتی کرمانشاهحضور دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دهمین جشنواره ملی حرکت » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ بهمن ۱۳۹۶ English

حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دهمین جشنواره ملی حرکت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم مهندس پزد، کارشناس فرهنگی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: در دهمین جشنواره ملی حرکت که با حضور دکتر سید ضیاء هاشمی، سرپرست سابق وزارت علوم، دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دکتر فضل الله ایرجی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین با حضور ریاست و مدیران فرهنگی دانشگاه های سراسر کشور، به میزبانی دانشگاه رازی برگزار گردید، دانشجویان گروه کمیکار شهید نوروزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، متشکل ازخانم ها: فریما سادات اخلاقی، زهرا باقری، مریم دبیری و الهام یاوری نیز توانستند؛ با همکاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در قالب غرفه، دستاورد علمی خود را که ماشین شیمیایی بود، در معرض نمایش عموم قراردهند.

بنابراین گزارش، دهمین جشنواره ملی حرکت یکی از رویدادهای مهم علمی و فرهنگی دانشجویان است. این جشنواره با تأکید بر هم ­افزایی، تکثیر ایده­ های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی، همه ساله برگزار می‌شود تا مبنا و مبداء حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیت‌های علمی دانشجویی باشد.

گفتنی است، از غرفه دستاوردهای علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، علاوه بر عموم بازدیدکنندگان، دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به همراه دکتر فضل الله ایرجی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بازدید بعمل آوردند.

**********************************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 (11) 11 12 13 14