دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان رتبه های برتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ بهمن ۱۳۹۶ English

برگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان رتبه های برتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۶ دی ماه ۱۳۹۶، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم تجلیل از دانشجویان رتبه های برتر اول تا سوم ورودی های سال های ۹۳-۹۴-۹۵ دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با حضور دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر فضل الله ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین با حضور ریاست، مسئولین و مدیران گروه های دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ضمن عرض تسلیت به مناسبت زلزله اخیر استان کرمانشاه، اظهار کرد: این موفقیت نتیجه تلاش و کوشش شما دانشجویان و همچنین پشتیبانی وحمایت همه جانبه خانواده های شما می باشد. امیدواریم موفقیت های این عزیزان ادامه داشته باشد و بتوانند مدارج علمی را به خوبی پشت سر بگذارند و منشاء خدمات بزرگی برای کشور شوند.

دکتر غفاری با تأکید بر اهمیت نقش دانشگاه در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه، گفت: دانشگاه مرکز علم و فرهنگ است و رسالت آن در جامعه، انجام درست وظیفه خود در این دو حوزه یعنی تربیت نیروی انسانی متخصص، با اخلاق و متعهد است. نیروی انسانی هر جامعه بزرگترین سرمایه آن جامعه محسوب می شود و این مسئله اهمیت نقش دانشگاه را بیش از پیش نمایان می سازد و هیچ نهاد و ارگانی نمی تواند این مهم را بر عهده بگیرد.

ایشان بومی شدن علم و فرهنگ در جامعه را از طریق دانشگاه امکان پذیر دانست؛ و خطاب به دانشجویان افزود: هیچ مشکلی در جامعه وجود ندارد که با تفکر و اقدام نیروی انسانی حل نشود و کلید گشایش بسیاری از مشکلات تنش زای اقتصادی و اجتماعی جامعه امروز در دستان شما دانشجویان است.

در ادامه دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن عرض تبریک به دانشجویان رتبه های برتر، بیان کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه با آگاهی بر مهمترین وظیفه خود که همانا فراهم نمودن بستر مناسب برای تربیت نیروی توانمند، خلاق و متعهد است، تمام تلاش و امکانات خود را در ایجاد فضای آرام علمی- فرهنگی به دور از تنش و سیاست زدگی در دانشگاه به کار می گیرد؛ فضایی که خرد در آن حکمفرماست و لازمه اینکه دانشجو و استاد به نحو احسن به وظایف خود بپردازند وجود چنین فضایی است و باید با همدلی و همراهی برای هرچه بهتر شدن آن کوشید.

در پایان این مراسم از دانشجویان رتبه های برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل بعمل آمد.

***************************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18