دانشگاه صنعتی کرمانشاهسخنرانی علمی مدرس دانشگاه صنعتی برلین در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

سخنرانی علمی مدرس دانشگاه صنعتی برلین در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه مورخ ۵ دی ماه ۱۳۹۶، سخنرانی علمی تحت عنوان تحقیقات کاربردی بین رشته ای مرتبط با حوزه مهندسی شیمی و طراحی فرآیند، توسط دکتر حمیدرضا گودینی مدرس دانشگاه صنعتی برلین (TU-Berlin) به همت گروه مهندسی شیمی دانشگاه، مخصوص دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی سال آخر رشته مهندسی شیمی در اتاق جلسات دانشکده انرژی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست علمی، دکتر فتحی، مدیر گروه مهندسی شیمی دانشگاه،ضمن تشکر از حضور دکتر گودینی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، به خلاصه‌ ای از سوابق علمی، پژوهشی و تحقیقاتی ایشان اشاره نمود.

در ادامه دکتر گودینی، مدرس دانشگاه صنعتی برلین، ضمن تشریح روند تحقیقات در دانشگاه صنعتی برلین و تمامی مراحل انجام یک تحقیق، عنوان کرد: همکاری تیم‌های تحقیقاتی دانشگاهی و صنعتی در رشته‌های مختلف و هماهنگ کننده تیم‌های موجود، از جمله؛ بخش‌های مهم یک تحقیق در دانشگاه صنعتی برلین می‌باشد.

در ادامه ایشان ضمن اشاره به بررسی موردی چند تحقیق انجام شده در دانشگاه صنعتی برلین و همچنین مراحل انجام این تحقیقات، بیان کرد: همکاری تیم‌های تحقیقاتی از دپارتمان‌های مختلف مانند شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد، مهندسی برق، مهندسی کنترل و ابزار دقیق و مهندسی شیمی برای به نتیجه رسیدن یک تحقیق لازم و ضروری می‌باشد. در این راستا ایشان به یک نمونه تحقیق در دانشگاه صنعتی برلین اشاره نموده که شامل طراحی، شبیه‌ سازی، ساخت و انجام تست‌های مختلف توسط دستگاه ساخته شده می‌باشد که پس از انجام آزمایش‌های موفقیت‌ آمیز در دانشگاه، این دستگاه به محل صنعت مربوطه انتقال داده شده تا آزمایشات تکمیلی بر روی آن انجام شده و مراحل Scale-up جهت تولید صنعتی انجام گیرد.

در انتهای این جلسه دکتر گودینی ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه و جمع دانشجویان و اساتید، به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ داده و به ذکر مواردی که منجر به موفقیت دانشجویان در امر تحصیل و تحقیق می‌شود، پرداختند. ایشان داشتن علاقه، انگیزه، پشتکار، تلاش و امید دانشجویان را لازمه موفقیت دانستند.

*************************************