دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری پنجمین گردهمایی مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 5 کشور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

برگزاری پنجمین گردهمایی مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۵ کشور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه مورخ ۵ دی ماه ۱۳۹۶، پنجمین گردهمایی مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۵ کشور شامل: دانشگاه های استان های کرمانشاه، ایلام، کردستان و لرستان با حضور معاون آموزشی پژوهشی، سرپرست واحد فناوری اطلاعات و کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه در اتاق جلسات دانشکده انرژی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست، دکتر زرشکی، معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه، ضمن خوش آمد گویی به مهمانان در خصوص اهمیت فناوری اطلاعات و نقش خاص آن در پیشرفت دانشگاه ، به ذکرنکاتی پرداخت.

در همین راستا، مهندس شیخی، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه، ضمن اشاره به وضعیت کنونی فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه، در خصوص سامانه و سرویس های ارائه شده و چند نمونه از محصولات نرم افزاری تولید شده در دانشگاه، توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه نشست، مهندس سعیدی، دبیر منطقه و مدیر  فناوری اطلاعات دانشگاه کردستان، در خصوص اهمیت این جلسات و نحوه ارتباط با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مواردی را بیان کرد.

در آخر در خصوص مباحث فناوری اطلاعات و پروژه های انجام شده یا در دست اقدام در دانشگاه های مختلف حاضرین در جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است، این جلسه که به همت واحد فناوری اطلاعات و امور اداری دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید به گفته اعضای شرکت کننده از جلسات مفید و بهینه  فناوری اطلاعات منطقه ۵ کشور از لحاظ بار فنی و شیوه برگزاری بوده است.

****************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19